Newsroom > Business > Business > Vierdaagsefeestwinkel voor vierdaagsefeesten

Vierdaagsefeestwinkel voor vierdaagsefeesten

Nijmegen; www.vierdaagsefeestwinkel.nl “Wammus in vierdaagsefeestwinkel”.
Weesp, Noord Holland, Netherlands (sardnews.org) 01/07/2011
Vierdaagsefeesten.nl introduceert de Vierdaagsefeestwinkel.nl. de feestwinkel biedt alle betrokkenen van de vierdaagsefeesten in Nijmegen de mogelijkheid om online leuke promotionele artikelen te bestellen. Op veler verzoek is WAMMUS de mascotte van weleer, weer in het leven geroepen. Op de site zijn er dus veel artikelen voorzien van dit bekende WAMMUS logo.

De Vierdaagsefeesten beloven weer een spektakel te worden. Naast dat u online uw bestellingen kunt plaatsen is er tijdens de feesten ook een merchandisekraam van Vierdaagsefeestwinkel.nl in de binnenstad. U kunt Wammus dus ook ter plaatse aanschaffen, maar gezien de grote vraag naar Wammus is het misschien wel verstandig om uw bestelling eerder online te plaatsen. U krijgt het dan keurig thuisgestuurd.

Speciale aandacht is er voor de Frame of Fame competitie. Echte fans kunnen een gelimiteerd T-shirt aanschaffen met daarop I’m famous in Nijmegen. Kortom voor erbij wil horen is er nu de officiële merchandise van de Nijmegen Vierdaagsefeestweek wat in samenwerking met Stichting Vierdaagsefeesten is ontwikkeld.

Gaat u dus naar Nijmegen winkel dan eerst online via Vierdaagsefeestwinkel.nl of schaf ter plaatse iets aan, zodat u een leuke herinnering heeft aan het evenement voor u of uw kinderen.

Walter Preij
Vierdaagsefeestwinkel.nl
Postbus 5096
1380 GB Weesp
The Netherlands
+31(0)88-9909999
http://www.vierdagsefeestwinkel.nl

###

About Pluss Holding BV

Vierdaagsefeesten Nijmegen vierdaagsefeestwinkel.nl has now been developed for those who fast with a nice souvenir Wammus the mascot of the Four-Day Festival 2011, order.

Contact

Walter Preij
Pluss Holding BV
Postbus 5096,
Zipcode : 1380 GB
03188-9909999
vierdaa1@gmail.com
http://www.vierdaagsefeestwinkel.nl/